Onze werkwijze

Inhoud training  

 Als je je hebt aangemeld, volgt er een telefonische intake om er zeker van te zijn dat je bij Loopbaankompassie aan het juiste adres bent.

Het programma is een tweedaagse training, verdeeld over twee zondagen. Op de eerste dag sta je stil bij jouw drijfveren en kwaliteiten. We kijken terug op jouw eerdere (werk)ervaringen en onderzoeken welke facetten daarvan je zou willen vasthouden. We bieden je verschillende methodieken aan, die geven mooie inzichten. 

De tweede dag staat in het teken van het richting geven aan jouw loopbaan. Waar wil je naar toe en hoe ga je daar invulling aan geven? Wat heb je nodig om in beweging te komen? Zijn er zaken waar je tegenop ziet of die je belemmeren, dan zullen we ook daar bij stilstaan. Je sluit de tweede dag af met een concreet plan (kompas) waarmee je meteen ná de twee trainingsdagen aan de slag gaat. Na 3 maanden wordt telefonisch bij jou nagegaan of je nog op koers ligt.

Het programma wordt gefaciliteerd door Frédérique Gerlacius van Swinderen, Jelly Paulusma en Jolanda Antoons. Wij staan voor kwaliteit, resultaat, positieve mindset en we hebben de focus op talent. Loopbaankompassie is een uniek concept. We hebben een verschillende achtergrond en expertise. Jij staat centraal. Meer informatie over de coaches zijn kan je lezen in wie wij zijn

Ervaren professionals
Loopbaankompassie wordt gegeven door drie ervaren mensen met veel vakkennis en verschillende expertises. Zo krijg je het best, bij jouw passende, traject.

Unieke kwaliteit en aanpak

  • Loopbaankompassie werkt doel- en resultaatgericht. 
  • Naast drijfveren-analyse wordt gebruik gemaakt van een breed scala aan werkbladen, erkende coachtechnieken en opdrachten.
  • Kleine groep bestaande uit minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers. 
  • Alleen in een betrouwbare omgeving is ruimte voor ontwikkeling mogelijk. 
  • In teamtrainingen is respect voor elkaar van het grootste belang. Je hoeft geen zaken te delen die je niet wilt.
  • Na drie maanden wordt telefonisch bij jou nagegaan of je nog op koers ligt. Mocht je na die tijd nog behoefte hebben aan individuele coaching dan kan je dat aanvragen.
  • Voor mensen tussen de 25 en 55 jaar die loopbaanvraagstukken hebben.
Tarief en vergoedingsmogelijkheden 
De kosten voor de tweedaagse training zijn voor particulieren EUR 820,- en voor bedrijven EUR 1.329,- inclusief BTW. Dit is inclusief een uitgebreide lunch en het gebruik van het lesmateriaal. Als naslagwerk krijg je extra informatie en de oefeningen die je maakt tijdens de training, mee naar huis.

Voor zowel individuen als organisaties en werkgevers zijn er verschillende regelingen en budgetten om vergoeding te krijgen voor een loopbaantraject. Zo is er bijvoorbeeld bij veel bedrijven een zogenaamd ‘Duurzaam Inzetbaarheidsbudget’. En boven een grens van
EUR 225,- is het mogelijk om studiekosten af te trekken van de belastingdienst. Neem contact op met jouw werkgever en/ of de belastingdienst voor meer informatie.