Wie wij zijn

Jolanda Antoons
Mijn naam is Jolanda Antoons. Na het afronden van mijn hbo-opleiding Personeel & Arbeid met specialisatie loopbaan-coaching ben ik aan de slag gegaan binnen Human Resources. In de afgelopen 20 jaar heb ik daarbij ontwikkeling van leidinggevenden en medewerkers altijd centraal gezet. Ik heb vele loopbaangesprekken met medewerkers gevoerd en leidinggevenden gecoacht. Tevens heb ik managementteams begeleid in hun ontwikkeling. Binnen mijn vakgebied is het prachtig om te zien dat mensen in beweging komen. Zoals Mark Twain ooit al zei: “Het geheim van op je bestemming te raken is door in beweging te komen”. Met Loopbaankompassie wil ik graag mensen hiertoe verleiden. Durf jij het met mij aan?

jolpng

Woorden die bij mij passen zijn mensgericht, verbindend, enthousiast en no nonsens. Ik ben getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen, actief en genietend van het leven. Daarnaast ben ik werkzaam als senior HR business partner bij een eigenzinnige internetprovider en heb ik een eigen HR adviesbureau onder de naam Antoons HR Advies. Ik haal mijn energie uit het samen creëren en het behalen van resultaten die jezelf en de ander verder brengen. Daarom ben ik met Frédérique en Jelly Loopbaankompassie gestart. Het is prachtig om te ervaren dat wij een mooi programma hebben neergezet, ieder vanuit zijn eigen talent en achtergrond. Samen bereik je meer en ook dat is een belangrijk onderdeel van Loopbaankompassie. Wil je al meer weten? Neem dan contact op!

Jelly Paulusma

Mijn naam is Jelly Paulusma, opgegroeid in Friesland en na omzwervingen door het oosten en zuiden van Nederland, teruggekeerd naar mijn roots en woon ik met mijn gezin in het mooie dorp Nijega (Friesland).

Vanuit de overtuiging dat je een eerste stap moet zetten om tot een verandering in je leven te komen, heb ik samen met Jolanda en Frédérique de loopbaantraining opgezet. Ik krijg veel energie van de mensen die aangeven dat onze training tot positieve veranderingen in hun werk en leven hebben geleid.

jellypng

Geïnspireerd door ideeën uit de positieve psychologie en oplossingsgerichte coaching heb ikzelf ervaren hoe fijn het is om te kunnen werken vanuit je eigen kracht door te doen waar je goed in bent.

Mijn achtergrond in Human Resources Management/Loopbaancoaching, Bedrijfskunde en NLP en jarenlange werkervaringen breng ik bijeen in Loopbaankompassie. Daarnaast ben ik werkzaam als projectmanager in het bedrijfsleven en ondersteun ik mensen met paarden als Ruitercoach bij Bynt-Horsemanship. Woonachtig op een prachtige boerderij samen met mijn gezin, onze katten en 2 paarden kan ik zeggen 'ik libje myn dream' en help ik je graag om in actie te komen op weg naar jouw dromen.Frédérique Gerlacius van Swinderen
Mijn naam is Frédérique Gerlacius van Swinderen. Met mijn man en twee zoons woon ik met veel plezier in Hilversum. Ik ben gecertificeerd Loopbaan- en Personal Coach en TMA Professional. In 2019 heb ik mijn coachpraktijk ‘Talent to Coach’ opgericht dat zich richt op Loopbaan- en Personal Coaching voor particulieren en organisaties. Daarnaast werk ik als Co-Trainer van de Registeropleiding tot Professioneel Coach bij de Balansgroep in Driebergen.

Enthousiast, gedreven, empathisch, sociaal, zorgvuldig en oplossingsgericht is zoals mensen mij omschrijven. Ik coach met de overtuiging: "iedereen heeft talent!". Ik help je bij het in kaart brengen van jouw talent. Als je namelijk weet wie je bent, wat je wil, wat je kunt, kan je bewust(ere) keuzes maken. Dat is essentieel voor het geluk in je leven! Ik krijg er energie van als ik mensen in beweging krijg en als ik zie dat zij zich ontwikkelen. 

fre voor op site vierkant kleinpng

Kwaliteit vind ik heel erg belangrijk, daarom heb ik me aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Bij hen volg ik cursussen en trainingen en zodoende ben ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, technieken en methodieken.

Samen met Jelly en Jolanda heb ik Loopbaankompassie verder ontwikkeld.  

Ik ben blij met mijn werk. Het past bij mijn kwaliteiten. Dat gun ik anderen ook!